Villa te koop

468000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 11305127
Immoweb code : 11305127

Overzicht

3 slaapkamers
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa in doorlopende straat met tuin in Waasmunster

Deze prachtige villa, gelegen in het charmante Waasmunster, is een droom die werkelijkheid wordt. Met een bouwjaar van 2024/2025 is dit huis splinternieuw en voorzien van alle moderne gemakken die u zich maar kunt wensen.

De woning is vrijstaand waardoor u kunt genieten van veel privacy. Het perceeloppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. De tuin is de perfecte plek om te genieten van de zon of om gezellige barbecues te houden met vrienden en familie.

Binnenin de woning is er een ruime en lichte woonkamer, waar u kunt ontspannen en tot rust komen. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. De eetkamer is perfect voor gezellige diners.

De villa beschikt over vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Elke slaapkamer is ruim en licht, en biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Daarnaast is een badkamer, voorzien van alle gemakken.

De bewoonbare oppervlakte van 152 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van hun eigen plekje in dit prachtige huis. Daarnaast is er ook nog een autostaanplaats voorzien.

Deze villa in Waasmunster is een unieke kans om te genieten van luxe en comfort in een prachtige omgeving. Met zijn moderne afwerking en ruime indeling is dit huis perfect voor iedereen die op zoek is naar een plek waar ze zich echt thuis kunnen voe

Neem contact op