Villa te koop

1045000€

4 slaapkamers 317 vierkante meters

Immoweb code : 11396843
Immoweb code : 11396843

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
317 vierkante meters bewoonbare ruimte
2434 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, energiezuinige villa op de Heide

Ontdek deze moderne, energiezuinige villa gelegen op de Heide in Waasmunster. Gebouwd in 2021 en rustend op een zuidelijk perceel van 2.434 m², biedt deze villa een perfecte combinatie van luxe en comfort.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichte en ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Deze hal leidt naar de moderne keuken, uitgerust met alle moderne gemakken, en de gezellige leefruimte. Deze laatste is opgedeeld in een eetgedeelte en een comfortabele zithoek met een sfeervolle gashaard. Grote ramen en schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden mooie uitzichten op de bosrijk-aangelegde tuin. Een royale berging en een driedubbele inpandige garage vervolledigen de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ensuite badkamer, voorzien van een elegant lavabomeubel en een inloopdouche. Verder vindt u een tweede badkamer met een inloopdouche en een vrijstaand bad met groot raampartij. Daarnaast geniet de woning nog van drie bijkomende slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met een eigen inloopdouche. Ook op deze verdieping treft u nog een praktische berging.

Maatwerk, gebruik van hoogwaardige materialen en energiezuinigheid staan centraal in deze unieke villa.

Neem contact op