Villa te koop

1195000€

5 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 10277992
Immoweb code : 10277992

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
23700 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek landelijke woning op de Belgische/Nederlandse grens

Op een unieke, landelijk gelegen locatie aan de rand van Overslag (NL) mogen wij u deze karakteristieke woonvilla aanbieden. Volledig tussen de weilanden verscholen met een eigen bosterrein, biedt deze woning volledige rust en privacy. De villa heeft een woonoppervlakte ] 225 m2 op een perceel van 23.700 m2. De woning is goed onderhouden, recent voorzien van een nieuw rieten dak en heeft een definitief energielabel C.

Indeling;
Begane grond
Hal. Woonkamer met tegelvloer en open haard. Woonkeuken met afzuigkap, 6-pits gasfornuis, dubbele oven, koelkast, eiland met bergruimte, vaatwasser en ontbijtbar. Woonkamer en keuken hebben vloerverwarming. Praktische bijkeuken.Badkamer (2014) met elektrische vloerverwarming,inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en designradiator.
Werkkamer en een slaapkamer. Berging met dubbele deur en afgesloten berging met cv-installatie. Dubbele garage (2015) met sectionaaldeuren en trapopgang naar zolder.

1e Verdieping (woonhuis)
Ruime vide. Overloop met ingebouwde kastenwand en twee bergingen.3 Ruime slaapkamers met dakkapellen. 1 Slaapkamer heeft trap naar extra vide. Badkamer met toilet, douchecabine en wastafel met meubel.

1e Verdieping (garage)
Ruime overloop; ideaal voor de hobbyist en te verbouwen tot volwaardige woonruimte.

Buiten
Ruime oprit van de dijk naar de woning, met veel parkeergelegenheid.Fraai aangelegde tuin met paden, terrassen en vijver(s).

Neem contact op