Villa te koop

470000€

4 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 11183750
Immoweb code : 11183750

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
1257 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met loods in Beveren Leie!

De woning is gebouwd met de beste materialen en vakmanschap, wat resulteert in een woning dat onmiddellijk in het oog springt! Het royale gevoel begint al bij het betreden van de impressionante inkomhal uitgerust met apart toilet en biedt toegang tot de aparte bureauruimte, leefruimte en achterliggende keuken. De woning beschikt over een ruime leefruimte met plaats voor 2 zitplaatsen en eetplaats. Het glasraam zorgt voor een uitermate mooi lichtspektakel die uw zithoek naar een ander niveau tilt. Vervolgens vinden we op het gelijkvloers nog een volledig uitgeruste keuken, badkamer en praktische berging.

Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met een eigen dressing.

Buiten vinden we een aangelegde tuin met tuinberging. Daarnaast is de eigendom voorzien van loods met een oppervlakte van 110m² met een hoge sectionale poort. Ten slotte is er nog een aparte garage.

Leuk weetje, vooraan de woning zal het natuurdomein Zavelput verder uitgebreid worden met de aanleg van extra beplanting en open plekken met zitbanken. Een tof element met een meerwaarde voor de woning en ligging!

 

Neem contact op