Villa te koop

1725000€ Oude prijs € 1.950.000

5 slaapkamers 410 vierkante meters

Immoweb code : 10421614
Immoweb code : 10421614

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
410 vierkante meters bewoonbare ruimte
4509 vierkante meters grond

Omschrijving

Weelderige villa in de gezellige wijk Faubourg

Barnes biedt u een luxe familievilla aan gelegen op een achtergrondperceel van +-45 are, mooi beplant met bomen en bloemen.
Op het gelijkvloers is het als volgt ingedeeld: een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote ontvangstruimten die uitgeven op het terras op het zuiden, een aparte eetkamer, een hyperuitgeruste keuken met ontbijthoek, een familiekamer met open haard, een kantoor, een wasruimte en een garage voor drie auto's.

Boven bedient de nachthal vijf mooie slaapkamers met inbouwkasten, een dressing voor de master bedroom, twee badkamers en toiletten op de overloop. Voltooit het geheel een aparte conciërge boven de garage met onafhankelijke toegang, waaronder een woonkamer, een keuken, een doucheruimte met wc en de slaapkamer. Mogelijkheid tot professionele ruimte...

Diversen: EPC D (259kWh/m2.jaar), een zolder, meerdere kelders, een geventileerde vide, kunstleien dak, een oliegestookte ketel met een tank van 7.500 liter, een alarminstallatie, videofoon, rolluiken op de begane grond, een waterontharder, een elektrische poort, de woning is met twee opvoerpompen aangesloten op het riool.

Dit pand is opgebouwd uit kwaliteitsmaterialen zoals marmer, Bourgondische stenen, travertijn, een eiken trap, leisteenplaten in de inkomhal... biedt enorm potentieel, royale volumes, vlotte circulatie, alles met een uitstekende algemene staat van onderhoud!

Contacteer ons voor een bezoek op 02/880.15.17 - brabant@b

Neem contact op