Villa te koop

1820000€

5 slaapkamers 405 vierkante meters

Immoweb code : 11275491
Immoweb code : 11275491

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
405 vierkante meters bewoonbare ruimte
1433 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Corbiau villa te koop in het domein van Bouchout

Luxe villa ontworpen door architect Marc Corbiau, gelegen in de prestigieuze domein van Bouchout te Wemmel, op een perceel van 15 are. Deze prachtige hedendaagse villa van 550 m² zal u betoveren met zijn uitzonderlijke overvloed aan natuurlijk licht.
De woning is als volgt ingedeeld: op de begane grond bevindt zich de inkomhal, een vestiaire, een gastentoilet, een ruime woonkamer van 75 m² met een open haard en toegang tot het terras en de prachtige tuin. De volledig uitgeruste Arclinea-keuken, berging en een garage voor 2 auto's. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom van 57 m² met een dressing en aangrenzende badkamer, evenals twee slaapkamers van 25 m² en 18 m², en een bureau. Op de ondergrondse verdieping vindt u een polyvalente ruimte van 64 m², twee slaapkamers van 20 m² elk met een eigen badkamer, een professionele wijnkelder en extra kelderruimte.
Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, en er zijn verschillende investeringen gedaan op het gebied van energie-efficiëntie, zoals zonnepanelen, gas condensatie ketel en 2 laadpalen voor elektrische wagens.
De ligging biedt een exclusieve en rustige omgeving, maar toch in de buurt bent van voorzieningen zoals winkels, restaurants, enz.
Neem vandaag nog contact op met Square Estate om een afspraak te maken en te ontdekken wat deze woning te bieden heeft.

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op