Villa te koop

649000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11339061
Immoweb code : 11339061

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
680 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa

Prachtige villa te koop in de rustige wijk van de Vierwinden in Wemmel. Deze statige woning, gelegen op een perceel van bijna 7 are, biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en elegantie. Met 4 slaapkamers, een tuin en terras, een garage en meer, is deze woning een droomhuis voor het hele gezin.
Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een vestiaire en een gastentoilet. De woonkamer (living, eetkamer en zithoek) is royaal opgezet en badend in natuurlijk licht, waardoor het een ideale plek is voor ontspanning en gezelligheid. De volledig ingerichte keuken heeft een prachtig uitzicht op de weelderige tuin.
De villa beschikt over een veranda die het hele jaar door een aangename plek biedt om te genieten van de omgeving. Vanuit hier stap je op het zuid-westgeoriënteerde terras en de tuin, waar je wordt getrakteerd op een panoramisch uitzicht op de velden. Een perfecte setting voor zomerse diners en ontspannen momenten in de buitenlucht.
Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waaronder de masterbedroom van 23m². Een badkamer, een handige berging en een zolder completeren het bovenste niveau van de villa.
De woning beschikt ook over een garage. Met zijn ideale ligging, is deze villa een unieke kans om te wonen in een van de meest gewilde buurten van Wemmel. Neem contact op met Square Estate voor een bezichtiging.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square

Neem contact op