Villa te koop

429000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11366041
Immoweb code : 11366041

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
2650 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke villa (400m²) met uitbouw op domein van 2650m2

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een toplocatie te Westkerke, nabij het centrum én diverse invalswegen, bevindt zich deze exclusieve eigendom. Deze villa heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 400 m² én werd ingeplant op een domein van maar liefst 2.650m2!!!

We treden deze eigendom binnen via de ruime inkomhal met traphal en gastentoilet. Vanuit de inkomhal bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer, voorzien van grote glaspartijen. Aansluitend bevindt zich de recente, ingerichte keuken. Deze laatste biedt de eveneens rechtstreekse toegang tot het grote terras met prachtige tuin.
Via een centrale gang, begeven we ons vervolgens naar de master bedroom. Deze laatste biedt de mogelijkheid om aangrenzend een badkamer of dressing in te richten.

Via de traphal bereiken we vervolgens de eerste verdieping. Het eerste verdiep omvat een tweede slaapkamer én biedt de mogelijkheid tot het inrichten van extra kamers.
Deze ruimte beschikt over een grote glaspartij, die rechtstreekse verbinding maakt met een deel van de tuin.

Een grote troef van deze villa betreft enerzijds de ruime uitbouw, waar zich momenteel een zwembad bevindt met ingerichte badkamer. Deze uitbouw is polyvalent en kan meerdere doeleinden dienen.

Anderzijds biedt deze eigendom een uniek domein van 2650m2. Deze zonnige tuin met grote wilgenboom, zorgt voor een rustgevende en idyllische belevin...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op