Villa te koop

968000€

3 slaapkamers 347 vierkante meters

Immoweb code : 11177960
Immoweb code : 11177960

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
347 vierkante meters bewoonbare ruimte
14949 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig Landhuis te Koop in Heuvelland

Prachtig Landhuis te Koop in Heuvelland: Een oase van rust en luxe

Ontsnap aan de drukte en omarm het serene leven in dit prachtige landhuis, gelegen in de betoverende regio van Heuvelland. Met een perfecte mix van rustieke charme en moderne elegantie, biedt dit eigendom een idyllische leefomgeving voor wie op zoek is naar het beste van beide werelden.

Kenmerken:

Rustige Locatie: Genesteld in een vredige omgeving, omringd door de weelderige natuur van Heuvelland, biedt dit landhuis een oase van rust en sereniteit.

Trendy interieur: Het interieur is zorgvuldig ontworpen met een eigentijdse en trendy esthetiek, waarbij hoogwaardige materialen en stijlvolle afwerkingen de norm zijn.

Bijhorende weide voor paarden: Voor de paardenliefhebbers is er een ruime weide beschikbaar, perfect voor de verzorging en het laten grazen van uw geliefde viervoeters.

Prachtig aangelegde tuin: Laat u betoveren door de weelderige tuinen die het landhuis omringen, met kleurrijke bloemen, weelderig groen, grasveld met tuinbevloeiing, vijver en schilderachtige paden die uitnodigen tot ontspanning en contemplatie.

Zwembad: Neem een verfrissende duik in het sprankelende zwembad, jacuzzi en barrelsauna omgeven door weidse uitzichten.

Zuidgericht: Dankzij de zuidelijke ligging geniet u van overvloedig natuurlijk licht en een warme ambiance gedurende de hele dag.

Ruime garages: Voldoende ruimte voor het stallen van voertuigen, gereedschap en andere benodigdheden, met ruime garages die praktisch ge

Neem contact op