Villa te koop

549000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11320457
Immoweb code : 11320457

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
605 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige villa in groene omgeving

Deze vrijstaande woning met bewoonbare opp van 175 m2 is omringd door een mooie aangelegde tuin (Grond oppervlakte 605 m2) in een groene omgeving. Gelegen in Maalveld, een zeer rustige straat op wandelafstand van het centrum van Wommelgem en zijn detailhandel en openbaar vervoer. Ook scholen, winkels (Wijnegem shoppingcentrum), sportcentra en oprit naar E313 zijn allemaal vlot bereikbaar.

De living van 45 m² bestaat uit doorlopende ruimtes in L-vorm met een gezellige open haard. Alle ramen en het schuifraam bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De ruime, volledig geïnstalleerde leefkeuken van 18 m² is ingericht met koelkast, oven, keramische kookplaat en vaatwasser en heeft een buitendeur naar de tuin.
Inpandige garage van 20 m² met ruimte voor een wasmachine & droogkast en een buitendeur naar de tuin.
Grote oprit voor 3 wagens.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één zich op begane vloer bevindt (kan ook dienst doen als bureau). Alle slaapkamers hebben zicht op de tuin. De 2 ruime slaapkamers boven zijn voorzien van inbouwkasten. Ruime badkamer met ligbad, recent vernieuwde inloopdouche, dubbele lavabo, spiegelkast en toilet.

Aangelegde tuin met zonnig terras en charmant tuinhuis. Tuin omringd het huis zodat er heel de dag zon mogelijk is.
Goed onderhouden, degelijke woning met verwarming op aardgas. Verwarmingsketel, elektriciteit en alarminstallatie zijn gekeurd. EPC-C, dus geen renovatieplicht.

Bezichtiging na afspraak. Makelaars te onthouden.

Neem contact op