Villa te koop

845000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11318547
Immoweb code : 11318547

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
640 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige open bebouwing met EPC A!

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Dan is deze prachtige instapklare energiezuinige villa met zonnepanelen misschien wel wat je zoekt! Deze ruime woning beschikt over een grote woonkamer, 3 slaapkamers en veel opbergruimte, waardoor er voldoende plaats is voor het hele gezin.

Maar dat is nog niet alles! Deze villa heeft ook een onderhoudsvriendelijke tuin met een prachtig bijgebouw (lees: woning op zich) en een zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het mooie weer. De tuin is perfect om te ontspannen, te barbecueën met vrienden of om te spelen met de kinderen.

Daarnaast is de ligging van deze woning ideaal. De villa is gelegen in een doodlopende straat, wat zorgt voor extra kalmte en privacy. Ook de bereikbaarheid van deze villa is uitstekend. Diverse invalswegen zijn makkelijk bereikbaar, waardoor je vlot naar het werk of de school van de kinderen kunt gaan. En om het plaatje compleet te maken, beschikt de woning ook over een dubbele garage, zodat je altijd voldoende ruimte hebt voor het parkeren van je wagen(s) en het opbergen van spullen. P-score: C - Gebouwscore: A.

Voordelen: EPC label A (!) - elektriciteit conform bij akte - zonnepanelen - privacy - recente condensatieketel - veel opbergruimte - asbestveilig - ...

Kortom, deze villa heeft alles wat je maar kunt wensen en is de ideale plek om je thuis te noemen. Aarzel niet en plan snel een bezoek, want dit pareltje wil je niet missen!

Neem contact op