Villa te koop

599000€

3 slaapkamers 352 vierkante meters

Immoweb code : 11084674
Immoweb code : 11084674

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
352 vierkante meters bewoonbare ruimte
1990 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande villa met weiland in de rustige Bloemenwijk!

Uitstekend gelegen woning met weiland (ideaal voor mensen met dieren!) op een uniek perceel met een eindeloos uitzicht over de naburige velden. Mogelijkheid tot kantoor aan huis of om een kangoeroewoning te voorzien.

Binnenkomen doet u in de ruime inkomhal met gastentoilet.
De eetkamer, met ingemaakte kast met bargedeelte, vloeit over in de sfeervolle woonkamer met open haard, beide op natuursteen met vloerverwarming. Door de grote raampartij heeft u vanuit de ronde zithoek een prachtig uitzicht op de tuin en het weiland. De Dovy keuken (2014) is volledig uitgerust met o.a. een professionele stoomoven, een warmhoudlade en een Amerikaanse koelkast, een droom voor elke kok! De aangrenzende technische berging zorgt voor extra bergruimte.

Op het gelijkvloers vinden we verder nog een bureau, een slaapkamer met dressing, een badkamer en een wasplaats.

Op de ruime verdieping vinden we 2 heel grote kamers, een toilet en een zolder. De indeling hiervan kan naar wens aangepast worden om extra kamers te voorzien.

In de zonnige tuin met perfecte oriëntatie (west) kan u genieten van de rust. Aan de granieten tafel op het terras kunnen 12 mensen plaatsnemen, en er is een elektrische zonnetent aanwezig.
.
Tot slot is er voldoende parkeerruimte: de inpandige garage van 55m² biedt plaats aan 2 wagens, op de oprit zijn er 2 parkeerplaatsen en kunnen nog 2 extra wagens staan.

EXTRA TROEVEN
- Airco
- Alarm
- Overal elektrische rolluiken
- EPC label B
- 36 zonnepanelen met GSC
- Tuinhuis

Neem contact op