Villa te koop

* 439000€

3 slaapkamers 213 vierkante meters

Immoweb code : 11149559
Immoweb code : 11149559
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
213 vierkante meters bewoonbare ruimte
776 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Goed gelegen en instapklare gelijkvloerse villa op een terr

Ruime gelijkvloerse villa op een mooi groen perceel van 776m² op een goede locatie in het groene en populaire Zonhoven.

Indeling:
We betreden de villa via de centrale en ruime hal met directe toegang tot de leefruimte/ keuken en het nachtgedeelte. Hier vinden we ook de aparte en vernieuwde gastentoilet terug.
De ruime leefruimte van +-50m2 heeft een prachtige natuurstenen schouwmantel en een massieve beplankte eiken vloer. De mooi uitgeruste keuken heeft zowel toegang tot de prachtige tuinkamer/veranda van 33m2 met een prachtig zicht op de tuin en de wasplaats/berging.
Hier is er een toegang tot de extra berging/technische ruimte. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als extra in te vullen traphal naar de nog in te richten zolder. Hier kunnen indien gewenst nog 2 extra kamers worden gecreëerd. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers met een eiken mozaïekvloer. In het nachtgedeelte is er nog de splinternieuwe badkamer is uitgerust met een op maat gemaakt wastafelmeubel , ingebouwd bad en een extra grote inloopdouche.
Tuin:
De goed georiënteerde tuin is volledig omheind en voorzien van een automatische toegangspoort. De bekasseide oprit geeft de juiste uitstraling aan deze woning. De afzonderlijke garage is ruim en geeft extra stockage mogelijkheden op het reeds ruime aparte houten tuinhuis.

Neem contact op