Villa te koop

3 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 9621937
Immoweb code : 9621937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1720 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa met residentiële ligging

Deze charmante woning bevindt zich in een verkeersarm wegeltje in de wijk Bevegem. De woning kent een rustige, residentiële en tegelijkertijd kindvriendelijke ligging. Anderzijds zijn de scholen, ziekenhuis, winkelcentra en openbaar vervoer op wandelafstand (station van Zottegem slechts 700m).
De woning werd centraal ingeplant op een perceel van 17 are en heeft een bewoonbare oppervlakte van bijna 300m².
De woning omvat op het gelijkvloers een riante inkomhal met trappenhal, vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke L- vormige living met open haard, ruime aansluitende gezellige veranda, keuken, en een garage voor 2 wagens. Op de verdieping vinden we nog 3 ruime slaapkamers, badkamer, berging en bureau. De woning is volledig onderkelderd en omvat een proviand-, stockage- en wijnkelder. De rest is kruipkelder.
De sfeerkamers, keuken, veranda en overdekt terras werden gebouwd met zicht op de achtergelegen tuin. De mooie tuin straalt een sfeer van rust en landelijkheid uit. Verschillende terrassen en zithoeken nodigen uit tot relaxatie en rust.
Deze aangename en gezellige villa kan een mooie opportuniteit zijn voor jonge mensen die op zoek zijn naar een instapklare villa, gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving.

Neem contact op