Villa te koop

* 650000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11183944
Immoweb code : 11183944
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
1487 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning op 1 487 m² te Heestert!

Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning in Heestert, waar modern comfort en landelijke charme samenkomen. Deze moderne en energiezuinige villa vinden we terug op een centrale doch rustige ligging. Deze halfopen bebouwing biedt een unieke kans om te genieten van hedendaags wonen te midden van idyllische landelijke zichten. Diverse winkels, openbaar vervoer, scholen,... bevinden zich allen in de nabije omgeving van de woning. Met een E-peil van E27 (label A) voldoet de woning reeds aan de energienormen van 2050.

We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Daaropvolgend treffen we de ruime en lichtrijke leefruimte en eetplaats, waar grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een connectie met de prachtige omgeving. Wat meteen de aandacht trekt zijn de prachtige verzichten. De grond beslaat maar liefst 1 487 m². Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde en open keuken met eiland.

Naast de leefruimte werd nog een ruimte voorzien die dienst kan doen als bureau. Verder is er een berging naast de keuken met wasruimte die ons toegang verleent aan de buitendeur richting carport. Op de verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers terug waaronder de master-bedroom met ingemaakte kasten. Troef hier is de aanwezigheid van 2 volwaardige badkamers. Telkens voorzien van dubbele wastafels en inloopdouche en bad. Verder treffen we op dit verdiep een 2de leefruimte aan.

Tot slot is het zalig vertoeven in de tuin. Buiten nodigt de tuin uit tot ontspanning en geze…

Neem contact op