Villa te koop

625000€

4 slaapkamers 383 vierkante meters

Immoweb code : 11342315
Immoweb code : 11342315

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
383 vierkante meters bewoonbare ruimte
4071 vierkante meters grond

Omschrijving

Klassieke Franse villa

Op de grens van Zwevezele en Koolskamp, bevindt zich deze standingvolle klassieke Franse villa op een perceel van 4.071m². Met een gracieuze renovatie in 1989 en een verfrissende update in 2017, straalt deze villa een tijdloze charme uit die elke generatie zal bekoren.

De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 383m² en wordt als volgt ingedeeld: Inkomhal met gastentoilet en trap. De leefruimte omarmt u met warmte en comfort, verdeeld in een gezellige eetplaats en een ontspannende zithoek met een knusse open haard uitgevend op de tuin. Een ruime keuken vormt het hart van het huis, terwijl een handige was- en voorraadruimte u praktisch gemak biedt. De master bedroom met ingemaakte kasten en een badkamer met lavabo en douche completeren het gelijkvloers. Voorts is er een inpandige garage voor twee wagens.

Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en bad en een douchekamer.. Een veelzijdige speelruimte/logeerkamer en berging boven de garage bieden extra ruimte voor ontspanning en opslag.

De zuidgerichte tuin is op heden verdeeld in gazon en weide met bomen, perfect voor het houden van dieren of gewoon te genieten van de natuurlijke pracht.

Gunstig gelegen dichtbij een centrum en de op-en afrit Lichtervelde, biedt deze comfortabele familiewoning een harmonieuze balans tussen rustige landelijke omgeving en toegankelijke voorzieningen.

Neem contact op