Weide te koop

199000€

Immoweb code : 11124449
Immoweb code : 11124449

Overzicht

12606 vierkante meters grond
15,79 € m²

Omschrijving

Grond op ca. 1,26ha te Oud-Heverlee (Vlaams-Brabant)

Oud-Heverlee biedt plaats aan dit mooie landschap van ca. 1,26ha. Het perceel zelf is gelegen aan een kiezelweg dewelke eveneens een erkend wandelpad is. Toch bevindt het perceel zich op slechts ca. 10 min rijden van de stad Leuven. Ook de op- en afrit van de E40 bevinden zich op amper ca. 5km.

Het perceel biedt veel privacy en rust, wat het een ideale locatie maakt voor mensen die graag willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Het is een oase van rust en groen, waar je kunt genieten van de natuur en de frisse lucht. Het kent een oostelijke oriëntatie wat betekent dat het volop profiteert van de ochtendzon.

Er zijn reeds 3 stallen op het perceel aanwezig, dewelke kunnen aangewend worden als kleine opslagplaats of als huisvesting voor uw dieren. Ook is het perceel volledig omheind en zijn er toegangspoorten aanwezig.

Of je nu graag wilt tuinieren, dieren wilt houden, of gewoon wilt genieten van de rust en de natuur, dit perceel biedt alles wat je nodig hebt. Het is een unieke kans om te vertoeven op een plek die zo dicht bij de stad ligt, maar toch zo ver weg voelt van alle drukte en hectiek.

Voor verdere informatie, neem zeker contact met ons op.

Neem contact op