Villa for sale

519000€

4 bedrooms 216 square meters

Immoweb code : 11002632
Immoweb code : 11002632

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
216 square meters livable space
587 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een rustige buurt op 2 km van centrum De Haan, bevindt zich deze ruime villa met vier slaapkamers. Deze instapklare woning onderging reeds een grondige renovatie. Alle ramen werden in 2019 vernieuwd en voorzien van hoogrendementsglas. De woning werd ook uitgerust met een volledig vernieuwde keuken en badkamer. Er werden verder nog heel wat zaken vernieuwd om de woning zeer energiezuinig te maken! (EPC label B - 101 kWh/m²)

Bij het binnenkomen van de woning stappen we in de ruime inkomhal, die leidt naar zowel de ruime keuken als de woonkamer. De vernieuwde keuken is voorzien van alle kwaliteitsvolle toestellen. Via de woonkamer hebben we directe toegang tot het terras, met de recent geplaatste pergola.

De zonnige tuin rondom de woning is volledig afgesloten. Dit maakt de tuin ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en huisdieren. Naast de tuin beschikt deze woning ook over een zeer ruime garage, voorzien van een elektrische garagepoort (dubbel geïsoleerd). Naast de garage, is er een ruime oprit voor drie wagens.

Op de eerste verdieping bevind zich een ruime nachthal, vier slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche. Bovendien is er op de tweede verdieping een grote zolder aanwezig die reeds extra geïsoleerd werd.

Kortom, deze woning in De Haan is een waar juweeltje. Met zijn ruime perceel, prachtige tuin, moderne interieur en energie-efficiëntie, biedt het alle comfort en luxe die men zich kan wensen.

Get in touch