House for sale

325000€

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11089544
Immoweb code : 11089544

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
468 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen op een goede locatie, met alle voorzieningen binnen handbereik, treffen we deze ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin. Via 2 straten heeft u toegang tot het perceel, zeer makkelijk qua mobiliteit of vanuit een commercieel oogpunt.

Het pand omvat op het gelijkvloers een inkomhal, ruime leefruimte met veel lichtinval, aansluitend de uitgeruste halfopen keuken, veranda met naastgelegen berging, afzonderlijk toilet en een badkamer met ligbad en douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop/nachthal, 3 ruime slaapkamers en een afzonderlijk toilet.

Verder beschikt deze woning ook nog over een ruime garage met automatische garagepoort, met plaats voor 2 wagens en een kelder. Tot slot is er zowel boven de garage als boven de woning een zolder aanwezig, waar mogelijkheden zijn tot de creatie van extra slaapkamers/polyvaente ruimte, .....

Aan buitenruimte geen gebrek. De woning heeft een gezellige volledig omheinde tuin achteraan, een ruime oprit met plaats voor meerdere wagens en handige opslagruimtes.

Doorheen de jaren zijn er heel wat opfrissingswerken uitgevoerd. Recent (2023) werd de beglazing aan de voorzijde vervangen door geluidswerend glas en werden deze ramen voorzien van elektrische rolluiken. Ook de brander voor de CV op aardgas werd vernieuwd in 2019.

Voor alle info en een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch