House for sale

3 bedrooms 187 square meters

Immoweb code : 11191454
Immoweb code : 11191454

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
187 square meters livable space
232 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze prachtige, rustig gelegen rijwoning in het hart van Bredene-dorp, omringd door winkels en schilderachtige wandel- en fietspaden. Een ideale locatie met een nabijgelegen school, perfect voor gezinnen!

Deze ruime woning, met een royaal potentieel van 187 m², verwelkomt je met een stijlvolle inkomhal die leidt naar de uitgestrekte woonkamer met aangebouwde leefveranda. Op koude winterdagen zorgt de gezellige houtkachel voor een warme sfeer. De functionele keuken, met uitzicht op de straat, is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een dampkap, elektrisch kookvuur, spoelbak en oven. Een apart toilet voegt extra gemak toe. Via de veranda heb je toegang tot de zuid-gerichte, knusse tuin, compleet met een tuinhuis, vogelkooi en terras. Een sfeervol geheel met verschillende bomen en planten. De trap is voorzien van een handige traplift (stana). De benedenverdieping is elegant afgewerkt met keramische tegels.

Op de eerste verdieping leidt een ruime gang naar 3 slaapkamers (12,4 m², 14,4 m² en 11 m²) met laminaatvloeren. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel met opbergruimte. De zolder van 49 m², bereikbaar via een vaste trap, biedt een veelzijdige ruimte die kan dienen als masterbedroom of multifunctionele kamer.

Met een gunstig EPC, vernieuwde ramen vooraan in 2011 en een regenput van 5000 liter, is deze woning klaar om te betrekken. Mis deze kans niet en vraag snel uw bezoek aan om alles wat deze woning te bieden heeft te ontdekken!

Get in touch