Villa for sale

649000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11250798
Immoweb code : 11250798

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
2077 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De knap aangelegde voortuin doet je meteen zin krijgen om dit pand te gaan verkennen. Langs de knusse inkomhal voelen we ons onmiddellijk welkom in de gezellige leefruimte met knetterend haardvuur. De aanpalende, volledig ingerichte keuken maakt dit plaatje meer dan compleet. Lichtinval is een vaste constante doorheen deze hele woning. Verder bevinden zich op het gelijkvloers een zonovergoten veranda, een eerste slaapkamer (of bureel), een badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo), een dressingruimte met aanpalende wasplaats, 2 toiletten en een inpandige garage.

Op de eerste verdieping vinden we verder maar liefst 4 tot 5 slaapkamers, waarvan één ruime master bedroom met extra dressingruimte.

Nog maar amper één voet buiten en men waant zich hier op vakantie in eigen land... een volledig aangelegde tuin met gezellige terrassen, een volledige dag zon én een fantastisch bijgebouw met leuke bar en saunaruimte, volledig afgewerkt in blauwsteenvloer.

De loods, voorzien van automatische sectionaalpoort, heeft een oppervlakte van 77m² (11 op 7).

Tenslotte bevinden zich achteraan nog een grote parkeerplaats en/of opslagplaats, wat deze eigendom - in combinatie met de loods - een droom maakt voor elke zelfstandige activiteit.

Ontdek het verhaal van deze woning en de Story of beauty op onze website www.stephenvermaut.be, waarlangs ook een aanvraag tot bezoek kan ingediend worden.

Exclusieve bezoekdag op woensdag 08/05, uitsluitend op afspraak.

STARTPRIJS !!

Get in touch