House for sale

245000€

4 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 11319863
Immoweb code : 11319863

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
52 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: Jude via 0494654051 of mail naar [email protected]

Verkoop door particulier
Verkoop aan prijs

EPC: C
Mobiscore: 9,4/10

Ontdek de mogelijkheden van deze charmante woning, gelegen nabij Gent Dampoort. Deze op te frissen parel met vier slaapkamers biedt een ideale ligging dicht bij belangrijke uitvalswegen en op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum.

De benedenverdieping verwelkomt je met een dubbele leefruimte, ideaal voor gezellig samenzijn, met aansluitend een ruime keuken en een badkamer. De open indeling zorgt voor een lichte en uitnodigende sfeer, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Op de eerste verdieping vind je twee sfeervolle slaapkamers, terwijl de tweede verdieping nog eens twee comfortabele slaapkamers herbergt. De woning biedt hiermee voldoende ruimte voor een groeiend gezin of de mogelijkheid tot het creëren van een stijlvol thuiskantoor.

Met de nabijheid van Gent Dampoort, belangrijke uitvalswegen en het levendige stadscentrum, belooft deze woning niet alleen een knusse thuisbasis, maar ook een strategische investering in de toekomst. Grijp deze kans om een unieke woonervaring te creëren in het hart van Gent!

CONTACT: Jude via 0494654051 of mail naar [email protected]

Get in touch