House for sale

485000€

4 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11322479
Immoweb code : 11322479

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
469 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Hagedoornlaan 17, een buitengewoon energiezuinige woning (label A), gelegen in een residentiële en doodlopende straat te Waardamme. Deze moderne woning onderging een ware metamorfose en werd volgens de regels van de kunst uitgerust met kwaliteitsvolle materialen en nauwlettend oog voor detail.

U wordt verwelkomd in de royale inkom met gastentoilet. Via een stalen deur met glaspartijen komt u terecht in de lichtrijke leefruimte die aansluit op een volledig ingerichte moderne keuken die voorzien is van maximaal comfort. De volledige leefruimte en keuken geven uit op een mooi zonnig terras dat toegankelijk is via een groot schuifraam of via de achterdeur. Naast de keuken is ook een kelder en wasplaats waar veel bergruimte voorzien is, alsook een extra douche en wastafel.

Boven zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een ensuite badkamer, praktisch ingedeeld voor de ochtendroutine met een verkwikkende douche, maar ook zalig relaxed om 's avond te genieten van een ontspannend bad.

De tuin is zongericht en is ideaal om tot rust te komen in de serene omgeving. Er is reeds een betonplaat aanwezig om een bijgebouw te plaatsen naar uw wensen, een tuinberging of een bar? U beslist!

Deze woning wordt aangeboden met een richtprijs. Ieder bod hoger of lager dan deze richtprijs wordt overgemaakt aan de eigenaars die al dan niet het bod kunnen aanvaarden. Verkoop onder het stelsel van registratierechten: uw eerste woning, slechts 3%!

Get in touch