Apartment block for sale

750000€

15 bedrooms 441 square meters

Immoweb code : 11298860
Immoweb code : 11298860

Overview

15 bedrooms
15 bathrooms
441 square meters livable space
284 square meters of land

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Stap binnen in een wereld van groen, luxe en ongeëvenaarde investeringskansen met "The Garden House"! Dit uitzonderlijke project biedt niet alleen een premium vastgoedervaring maar voorziet ook een solide rendement van 8% voor investeerders die op zoek zijn naar waarde en groei.

"The Garden House" belichaamt de perfecte combinatie van investeringsrendement en esthetische allure. Elke van de 15 kamers straalt luxe uit, met hoogwaardige afwerkingen en een authentiek design, waardoor het niet alleen een investering is maar een kunstwerk dat winst oplevert.

Deze unieke eigenschap spreekt niet alleen tot de verbeelding van potentiële huurders maar biedt ook een duurzaamheidselement dat het vastgoed versterkt en de waarde in de loop van de tijd behoudt.

Met een verwacht rendement van 8% stelt "The Garden House" investeerders in staat om hun financiële doelen te overtreffen. Of u nu kiest voor een investering van drie kamers of het volledige pand van 15 kamers verwerft, uw rendement blijft consistent en aantrekkelijk.

Voor verdere vragen of meer info, aarzel zeker niet om contact op te nemen!

- Kan enkel gekocht worden als investering

- Er kan tot 80% in mede-eigendom aangekocht worden

- Mogelijkheid tot het aankopen van minimaal 3 kamers twv 150.000 euro

- Mogelijkheid tot het aankopen van maximaal 15 kamers twv 750.000 euro
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.

Get in touch