Apartment block for sale

775000€

8 bedrooms 267 square meters

Immoweb code : 11309704
Immoweb code : 11309704

Overview

8 bedrooms
8 bathrooms
267 square meters livable space
86 square meters of land

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Studentencomplex (267 m²) met acht vergunde studentenkamers

Locatie: Dit studentencomplex opgedeeld in acht studentenkamers staat te koop in De Marbaixstraat, gelegen aan de Slachthuissite in Antwerpen. De Slachthuissite wordt omgetoverd tot een nieuwe bruisende en groene buurt. Daarbovenop zal AP Hogeschool daar een nieuwe duurzame campus bouwen. Ook de Universiteit van Antwerpen, KdG Hogeschool, Thomas More en de andere campussen van AP Hogeschool zijn op fietsafstand. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige cafeetjes en restaurants, openbaar vervoer en invalswegen.

Beschrijving: In De Marbaixstraat in een bruisende en opkomende buurt, aan de Slachthuissite in Antwerpen staat dit studentencomplex te koop. Het studentencomplex is gelegen in een mooi herenhuis met authentieke elementen zoals sierhaarden, hoge plafonds en moluren.
Het gebouw bestaat uit acht vergunde studentenkamers met eigen badkamers. Het studentenhuis is vervolgens ook uitgerust met een gemeenschappelijke keuken, stadskoer en fietsenberging.
Studentenkamers zijn een uitstekende investering doordat er een groot tekort aan studentenhuisvesting is in Antwerpen. Daarbovenop is Antwerpen de snelst groeiende studentenstad van Vlaanderen.

Bijzonderheden:
- De kans om te investeren in een nieuwe bruisende buurt
- Bouw van een nieuwe campus op een boogscheut
- Acht studentenkamers
- Mogelijkheid tot jaarlijkse op

Get in touch