Apartment block for sale

498000€

Immoweb code : 11119003
Immoweb code : 11119003

Overview

3 bathrooms
236 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloers (86m²): dit appartement omvat 1 slaapkamer, een zeer ruime leefruimte (die kan omgevormd worden tot een extra slaapkamer), een groot salon met afgesloten open haard, een ingerichte keuken, een badkamer met een douche en ligbad, w.c. en wastafel. Via de keuken komt men in een zonnig tuintje en in de garage. Daar is plaats voor een wasmachine/droogkast. Achter in de tuin kan men naar de straat via een poortje waar eveneens een overdekte fietsenstalling is en vuilbakken kunnen staan.

1e verdieping (85m²): het appartement op de eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, een zeer ruime, zonnige leefruimte, een in te richten keuken, een badkamer met een douche, wastafel en w.c. Via de ruime hall komt u in een aparte plaats waar een wasmachine en droogkast kunnen staan. Daarachter is er een terras.

2e verdieping (81m²): het appartement op de tweede verdieping bestaat uit 2 slaapkamers (1 slaapkamer heeft een volledige wand met ingebouwde kasten), een ruime, zonnige leefruimte, een ingerichte keuken, een grote badkamer met een douche en ligbad, wastafel, w.c. en plaats voor een wasmachine/droogkast. Er is een ventilatiesysteem.

Bijkomende voordelen: het pand beschikt over 2 individuele garages met nieuwe, automatische poorten en 3 individuele kelders plus 3 gemeenschappelijke opslagruimtes.
Solide constructie. Het pand is altijd verhuurd geweest en is nu wel direct beschikbaar. Het hoofddak werd recent totaal vernieuwd en geïsoleerd. Er is overal centrale verwarming.

Get in touch