Apartment block for sale

439000€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11254268
Immoweb code : 11254268

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
162 square meters livable space
93 square meters of land

Description

Co-Housing

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom bestaande uit twee vergunde appartementen

Ligging: Dit interessant opbrengsteigendom is gelegen in de Mimosastraat in een bruisende buurt in Berchem. Het pand is gelegen in een rustige en aangename woonwijk, binnen de Ring van Antwerpen. In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen, hippe winkels, gezellige horecagelegenheden, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Omschrijving: In de Mimosastraat in Berchem staat dit opbrengsteigendom bestaande uit twee vergunde, instapklare appartementen te koop.
Op het gelijkvloers bevindt zich het eerste appartement. Het appartement bestaat uit een aangename living en een keuken die voorzien is van alle toestellen die nodig zijn. Verder is er nog een badkamer bestaande uit douche, wastafel en toilet en een aangename koer. Aan de achterkant van het gebouw is er nog een ruime slaapkamer.
Op de tweede en derde verdieping bevindt zich het tweede appartement. De duplex bestaat een inkomhal, een ruime living met open keuken, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, twee slaapkamers en een doorloopkamer. Daarbovenop is er een gezellig, west georiënteerd terras.
Ten slotte is er nog een kelder aanwezig.

Bijzonderheden:
- Twee vergunde appartementen
- Bruikbare oppervlakte: - gelijkvloers: 67 m² cfr. EPC
??? - duplex: 95 m² cfr. EPC
- EPC: - Gelijkvloers: 244 kWh/ (m² jaar)
? - Duplex: 375 kWh/

Get in touch