Apartment block for sale

529000€

4 bedrooms 298 square meters

Immoweb code : 11301281
Immoweb code : 11301281

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
298 square meters livable space
250 square meters of land

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom met 2 appartementen, handelspand en garagebox met oprit te Deurne!

Dit interessant opbrengsteigendom bevindt zich op een strategische locatie, het is slechts enkele minuten verwijderd van diverse winkels, het park 'Bisschoppenhof' en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit pand omvat twee appartementen en een commerciële ruimte op het gelijkvloers, en een garagebox met oprit. De gemeenschappelijke inkomhal biedt toegang tot zowel de appartementen als de zij-ingang van het handelspand.

De commerciële ruimte op het gelijkvloers, voorzien van een winkelruimte van -+40m², een apart toilet en een keuken, biedt een veelzijdige ruimte voor verschillende bedrijfsdoeleinden. Me volledige toegang tot de achterliggende koer en kelder, zijn er verschillende mogelijkheden. De bovengelegen appartementen van ongeveer 91m² per stuk, met elk twee slaapkamers, zijn comfortabel en bieden een aangename leefruimte. Het appartement op de eerste verdieping beschikt tevens over een ruim zonneterras.

Elke eenheid beschikt over een eigen cv-installatie, water is één gemeenschappelijke meter voorzien van tussenmeters. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd, en er zijn 3 afzonderlijke EPC's.

Bouwmisdrijven gekend, regularisatieprocedure is lopende
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch