Apartment block for sale

1999000€

2 bedrooms 646 square meters

Immoweb code : 11059769
Immoweb code : 11059769

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
646 square meters livable space
414 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit opbrengsteigendom bestaat uit 8 twee-slaapkamerappartementen en 8 studio's en kent een centrale ligging met een vlotte bereikbaarheid.

Het gebouw heeft een totale bewoonbare oppervlakte van ca. 646m² en werd als volgt ingedeeld:
Kelder:  hier bevinden zich de kelderbergingen alsook de meters van de nutsvoorzieningen.
Gelijkvloers:  inkomhal, twee appartementen bestaande uit een inkomhal, woon-en eetkamer, keuken, apart toilet, berging, badkamer met ligbad en twee slaapkamers. Verder vinden we hier nog een studio terug ingericht met een open leefruimte en een douchecel met toilet. De tweede studio op deze verdieping dient nog verder afgewerkt te worden.
1ste verdiepingen tweede verdieping:  gemeenschappelijke hal, t wee appartementen bestaande uit een inkomhal, woon-en eetkamer, keuken, apart toilet, berging, badkamer met ligbad en twee slaapkamers. De twee studio's bestaan uit een slaapnis, douchecel met toilet en een leefruimte.
3de verdieping:  hier vinden we 2 twee-slaapkamerappartementen terug dewelke op dezelfde wijze ingedeeld zijn als deze van de onderste verdiepingen. De twee studio's op deze verdieping bestaan uit een open leefruimte en een douchecel met toilet.

Achteraan het gebouw bevinden zich nog enkele bovengrondse parkeerplaatsen, extra parkeermogelijkheden vinden we terug op het plein vooraan het gebouw. De gunstige EPC scores, de conforme elektrische installaties en de centr

Get in touch