Apartment block for sale

397000€

355 square meters

Immoweb code : 11405466
Immoweb code : 11405466

Overview

355 square meters livable space
412 square meters of land

Description

Mixed building

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in het bruisende kernwinkelgebied van Duffel? Dan is dit renovatieproject precies wat u zoekt! Dit karaktervolle gebouw biedt een veelzijdige optie voor renovatie, met een handelsgelijkvloers en twee verdiepingen plus een zolder die perfect kunnen worden omgetoverd tot twee appartementen.

Gelegen in het hart van Duffel's kernwinkelgebied, geniet dit gebouw van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid voor zowel bewoners als bezoekers.
Achter het gebouw bevinden zich 6 à 7 parkeerplaatsen, waardoor zowel bewoners als klanten gemakkelijk toegang hebben tot het pand. De achteruitgang tot het Louis Selsplein biedt extra handigheiden toegankelijkheid.

Dit renovatieproject biedt niet alleen een uitstekende kans om te investeren in een veelbelovende locatie, maar ook om een bijdrage te leveren aan de vernieuwing en ontwikkeling van het levendige Duffel. Met de mogelijkheid om het gebouw aan te passen aan de behoeften van de moderne tijd, is dit een investering die zowel op korte als op lange termijn vruchten zal afwerpen.

Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999.

Get in touch