Apartment block for sale

720000€

5 bedrooms 448 square meters

Immoweb code : 11304631
Immoweb code : 11304631

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
448 square meters livable space
280 square meters of land

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Handelsgelijkvloers en appartement op TOPlocatie pal in het centrum van Herentals.

Het handelsgelijkvloers werd momenteel ingedeeld met verschillende ruimten door middel van Gyproc-wanden, mits kleine aanpassingen hebt u een open ruimte van 214m² die naar eigen noden ingedeeld kan worden. Aan de straatkant is een ruime vitrine van +- 8m voorzien. Door de zuidwest-oriëntatie van de voorgevel geniet u op het voorgelegen terras/stoep de ganse dag van zon.
- Verwarmd en gekoeld via airco / EPC D

Het triplex-appartement is te bereiken via de Kloosterstraat. De ruime inkomhal biedt voldoende plek om vestiaire te voorzien. Op de eerste verdieping vindt u allereerst een ruime slaapkamer. Verder naar voor vindt u een apart toilet, een berging, een wasplaats, de leefruimte, keuken en het terras. De leefruimte kijkt uit op de Grote Markt en staat in verbinding met het centrale terras. Langs de leefruimte vindt u de keuken. Op het tweede verdiep vindt u nog 4 slaapkamers en een badkamer. Via het zolderluik krijgt u toegang tot de bergzolder.
- CV op gas / EPC: 271 kWh/m²

De optioneel bij aan te kopen garage, is te bereiken via de Kloosterstraat.
- Garage met automatische poort, waar u 2 wagens achter elkaar kan plaatsen (€45.000,-)
- Enkele garage met automatische poort (30.000, -)

Handelsgelijkvloers ook apart aan te kopen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch