Apartment block for sale

349000€

3 bedrooms 351 square meters

Immoweb code : 11160246
Immoweb code : 11160246

Overview

3 bedrooms
351 square meters livable space
275 square meters of land

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Dit ruime pand, gelegen aan de Antwerpsesteenweg 60 in het bruisende Lier, biedt een unieke kans voor investeerders of ontwikkelaars die op zoek zijn naar een project met veel potentieel. Met een volledige renovatie in het vooruitzicht en de mogelijkheid om meerdere appartementen te creëren, mits de juiste vergunningen, is dit een kans die niet gemist mag worden.

Het gebouw strekt zich uit over meerdere verdiepingen en biedt verschillende mogelijkheden voor herontwikkeling:

Gelijkvloers: Momenteel is er een handelszaak gevestigd, ideaal voor wie een commerciële ruimte wenst. Achteraan is er een ruime tuin.

Eerste en tweede verdieping: Beide verdiepingen zijn ingericht als studio. Elke studio is ‘uitgerust’ met een keuken, douchecabine en een leefruimte.

Derde verdieping: Op deze verdieping bevinden zich drie kamers.

De ligging van het pand aan de Antwerpsesteenweg biedt niet alleen een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid, maar plaatst het ook op korte afstand van alle voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft, waaronder winkels, restaurants, openbaar vervoer en recreatieve faciliteiten.

Kortom, dit pand in Lier vertegenwoordigt een zeldzame kans om dit gebouw nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd te profiteren van de groeiende vraag naar kwaliteitsvolle wooneenheden in deze levendige stad.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch