Apartment block for sale

695000€

5 bedrooms 231 square meters

Immoweb code : 11334235
Immoweb code : 11334235

Overview

5 bedrooms
5 bathrooms
231 square meters livable space
107 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Historisch renovatieproject met veel potentieel!
Welkom bij dit unieke renovatieproject gelegen in de Huidevettersstraat, dicht bij het levendige stadscentrum. Een historisch pand wacht op zijn transformatie, klaar om nieuw leven ingeblazen te worden en om een symbool te worden van verfijnde stedelijke levensstijl. Gekend als eengezinswoning, thans in gebruik als opbrengsteigendom.
Vijf Potentiële Woningen: Elk appartement beschikt over één slaapkamer, privé badkamer en keukenfaciliteiten, bieden deze eenheden een perfect canvas voor individuen of stellen die hun stempel willen drukken op deze historische locatie.
Centrale Locatie: Geniet van het stadsleven, omringd door een overvloed aan voorzieningen, eetgelegenheden en culturele hotspots. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en alle essentiële voorzieningen binnen handbereik, biedt dit adres alles wat je zoekt in een stad.
Renovatievereiste: Hoewel het pand momenteel in op te frissen staat verkeert, biedt het veel mogelijkheden voor herontwikkeling. Van structuur tot esthetiek, dit is een uitnodiging voor ambitieuze renovators om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de rijke geschiedenis van dit gebouw.
EPC-scores: bus 101 - 269; bus 002 - 801; bus 1 - 361; bus 3 - 834; bus 2 - 470 Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch