Apartment block for sale

745000€ Old Price €890,000

922 square meters

Immoweb code : 11177060
Immoweb code : 11177060

Overview

922 square meters livable space
753 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Met een zeer centrale ligging, op 15 m van de Markt, dus werkelijk in het hartje van het dorpscentrum, geniet dit op te trekken opbrengsteigendom van een uiterst interessante locatie.
Het omvat 6 appartementen, 4 commerciële ruimtes, 13 ondergr. autostaanplaatsen en een fietsenstalling.
Een zeer interessante ontwikkeling is dat de regering in maart 2024 heeft beslist dat particuliere investeerders na sloop en heropbouw KUNNEN BOUWEN AAN 6% BTW, indien zij de opgetrokken woningen gedurende de volgende 15 jaar verhuren.
Voor dit gebouw werd op 11 september 2023 reeds een bouwvergunning afgeleverd.
Door het bouwaanvraagdossier zelf in te dienen, kan de verkoper aan de koper nu die 100%-zekerheid bieden over het kunnen oprichten van het project.
U kan dus reeds onmiddellijk na aankoop met de bouwwerken van start gaan, en hoeft geen langlopende en onzekere procedure meer te doorlopen.
Het slopen van de oude bestaande constructies maakt deel uit van de vergunning.
Het terrein is 28.80 m breed aan de straat; deze breedte laat toe om op het gelijkvloers 4 commerciële ruimtes, op de eerste verdieping 4 appartementen, en op de dakverdieping 2 extra-brede appartementen met ruime terrassen op te richten. De 13 autostaanplaatsen bevinden zich op niveau -1.
Gelet op de verwachte sterke stijging van de huurprijzen gedurende de komende 20 jaar ten gevolge van het woningtekort, zal het beleggen in een opbrengsteigendom zowiezo een winstgevende investering zijn.
Op aanvr. : plans in PDF

Get in touch