Apartment block for sale

349000€

3 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 11373848
Immoweb code : 11373848

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
270 square meters livable space
366 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit knap & gunstig gelegen handelshuis met woongelegenheid biedt u tal van troeven om er een bloeiende handelszaak uit te bouwen in combinatie met wonen. Wonen en werken passen hier perfect bij elkaar, ook voor grotere gezinnen.

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid een functiewijziging aan te vragen van handelspand naar volwaardige woning. Ook is er een vraag/ontwerp ingediend bij de dienst Ruimtelijke Ordening om het desbetreffend pand op te splitsen in twee appartementen (1 GLV en 1 DUPLEX).

De indeling van het goed:
GLV: Handelsruimte met een totale oppervlakte van 165 m². In te richten naar eigen behoefte & smaak.
Aansluitend is er de tuin en een ruime buitenberging!
VERDIEPING 1: Hal, leefruimte met halfopen ingerichte keuken, badkamer (voorzien van douche, toilet, dubbele lavabo & aansluitingen voor wasmachine en droogkast). Aansluitend is er een ruim zuidwest terras van 36 m².
VERDIEPING 2: Drie slaapkamers (nu opgedeeld in slaapkamer, dressing & leesruimte).

Kenmerken: Grote visibiliteit en vlotte bereikbaarheid, open en lichtrijk karakter, voldoende parkeermogelijkheden, EPC: 269 kWh / (m² jaar) - GEEN renovatieplicht, nieuw goed geïsoleerd dak, nieuwe ramen en deuren + een gevel met isolerende onderhoudsvrije spuitkurk! Op verdieping 1 & 2 is er bijkomend nog de aanwezigheid van een airco (lucht/lucht warmtepomp).

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem

Get in touch