Apartment for rent

1 bedroom 65 square meters

Immoweb code : 10278957
Immoweb code : 10278957

Overview

1 bedroom
1 bathroom
65 square meters livable space
Floor : 9

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
EEN BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK DOOR VOLGENDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN: https://mijnhuurprofiel.be/property/cb24d4c9-b866-4639-b12e-861180f38d5e

Bent u op zoek naar een nieuw eenslaapkamerappartement met een Zuidgericht terras en een fantastisch uitzicht, gelegen in het midden van de stad? Dan is dit luxueus, modern afgewerkt appartement precies wat u zoekt!
Het appartement bevindt zich op de 9de verdieping in de ’Antwerp Tower’, in de nabijheid van het openbaar vervoer, meerdere parken, winkels en alle belangrijke verbindingswegen!

Indeling:
De inkomhal beschikt over een apart toilet en geeft toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken (samen 30m²). De keuken is volledig geïnstalleerd en beschiktover een naastgelegen berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt over één slaapkamer (14m²). Via de slaapkamer heeft u toegang tot de modern ingerichte badkamer (3m²) met inloopdouche, handdoekradiator en een enkel lavabomeubel.

Tot slot beschikt het appartement nog over een aparte berging, dewelke zich bevindt op de gemeenschappelijke hal, en een ruim, overdekt terras.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 125€/maand. Deze omvatten: onderhoud lift en onderhoud en minuterie gemeenschappelijke delen.

Pluspunten:
- AAA-locatie in hartje Antwerpen
- Zuidgericht terras met fantastisch uitzicht
- Aparte berging

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons snel op 03 360 85 30.

Get in touch