Apartment for rent

925€ + 35€ per month

1 bedroom 73 square meters

Immoweb code : 11375516
Immoweb code : 11375516

Overview

1 bedroom
1 bathroom
73 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Verzorgd en instapklaar appartement vlakbij Marnixplaats, pal op het hippe Antwerpen Zuid.
Via de gemeenschappelijke inkomhal kom je het gebouw binnen en neem je de trap naar boven. Je stapt jouw stekje binnen in de aparte hal welk reeds voorzien is van vestiaire kasten, en vanwaar je de riante leefruimte van 38m² met open keuken binnen wandelt. De verzorgde laminaatvloer die je hier ziet, loopt door over het heel appartement, wat voor een extra ruimtegevoel zorgt.
Dankzij de raampartij aan zowel de voor-, als achterzijde valt het daglicht hier royaal binnen wat voor extra openheid zorgt.
De aanpalende open keuken met eiland, voorzien van eetgedeelte, is uitgerust met een ijskast, diepvries, dubbele spoelbak, gasvuur, zelfreinigende oven, dampkap en aansluiting voor was-,en droogmachine.
Via de centrale hal betreedt u de functionele badkamer welke voorzien is van douche met scherm, lavabo met meubel, spiegelkast met verlichting, handdoekenradiator, toilet en automatische verluchting. Achteraan, aan de rustige achterzijde, bevindt zich de ruime slaapkamer van maar liefst 18m²: een lichte, gezellige ruimte met plaats voor een dubbel bed, een kast en eventueel een bureau, tevens ook voorzien van een vliegenraam.
Heel het appartement is, buiten de slaapkamer, reeds voorzien van ingebouwde spots.
Bij interesse, gelieve uw kandidatuur te stellen via volgende link: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/125

Get in touch