Apartment for rent

895€ + 50€ per month

1 bedroom 65 square meters

Immoweb code : 11402818
Immoweb code : 11402818

Overview

1 bedroom
1 bathroom
65 square meters livable space
Available date : 07/01/2024
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zonnig en knus appartement met 1 slaapkamer. Beschikbaar vanaf 01/07/2024! 

Dit 1 slaapkamer appartement is helemaal instapklaar, gelegen op een supergunstige locatie tussen de hippe "Kloosterstraat en Nationalestraat". 

Je krijgt hier het beste van twee werelden: de rust van een stille straat en de vibes van het stadsleven. Op een steenworp afstand vind je toffe terrasjes, gezellige restaurants en coole winkelstraten. 

Het appartement zelf? Dat ligt op de tweede verdieping van een klein maar fijn gebouw. De lichte en ruime woonkamer is mega cozy en biedt genoeg ruimte voor een lees / loungehoek en een gezellige eethoek.
Aansluitend is er een half open keuken, helemaal praktisch ingericht. De vernieuwde badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. 
Aan de achterkant vind je een ruime slaapkamer en een extra kamer, perfect als home office of walk-in closet (geen volwaardige slaapkamer!)
Een goede EPC van 261 kWh. Lage maandelijkse kosten van € 50,00 voor de gemeenschappelijke delen en voorschot privé waterverbruik. Gas en elektriciteit via eigen meters. Kelderberging.
Wees er snel bij en contacteer ons voor een bezichtiging.

Get in touch