Apartment for rent

1 bedroom 60 square meters

Immoweb code : 10030239
Immoweb code : 10030239

Overview

1 bedroom
1 bathroom
60 square meters livable space
Floor : 12

Description

Newly built apartement and terrace with a view + parking

Sorry, there is no English translation. Bij het binnenwandelen trekt de lichtinval, die vanuit de leefruimte komt, meteen de aandacht. We wandelen langs de inkomhal met apart toilet naar de open woon- en leefruimte met strakke, volledig ingerichte keuken afgewerkt op pure white composieten werkblad. Een groot schuifraam geeft doorgang naar het OW-georiënteerde terras with a view. Je geniet hier volop van ochtend- en middagzon. Een zaligheid.
En dan is er natuurlijk de master bedroom: badend in het licht met opnieuw dat prachtig uitzicht. De badkamer is smaakvol en strak ingericht met grote inloopdouche en wastafel in meubel met spiegel en verlichting. Er is ook een praktische berging voor wasmachine en droogkast. Ondergrondse autostaanplaats met laadpaal verplicht bij te huren: hp 105€/maand.

Als bewoner van dit prestigieuze gebouw kan u, om het u gemakkelijk te maken, gebruikmaken van de fitnessruimte en van de lifestyle conciërge service: easy day. Deze dienstenapp is een handige app boordevol diensten zoals een laundry service, een klusjesdienst of de thuislevering van brood-, fruit- en groentemanden. What’s not to like?

Op architecturaal vlak is Louise Marie een pareltje: een samenspel van veel licht, glas en een waterpartij.
Gelegen op een strategische plek op de zuidrand van Antwerpen. Vlakbij het Hertogenpark, op een zucht van Albert Heijn en het Olympisch Zwembad Wezenberg. Leuke resto's en het stadscentrum binnen handbereik en ook vlo

Get in touch