Apartment for rent

1100€ + 180€ per month

2 bedrooms

Immoweb code : 11183217
Immoweb code : 11183217

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Licht en ruim appartement te huur in Tentoonstellingswijk!


Schitterend appartement te huur in de gegeerde Tentoonstellingswijk!

Dit prachtige appartement van 125 m² is gelegen op een zeer centrale locatie, vlakbij het Mastvestpark, Cultuurpark Expo, Singel en op een steenworp afstand van het Nachtegalenpark. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar. Met de nabijheid van de op- en afritten van de ring, E19 en A12 geniet je hier van een droomligging!

Het appartement baadt in natuurlijk licht en biedt een geweldig uitzicht op de omgeving. Bij het betreden van de inkomhal heb je toegang tot bijna alle kamers, waaronder de ruime living en de volledig geïnstalleerde keuken.

De grote slaapkamer kijkt uit op de tuin, terwijl de tweede slaapkamer uitzicht heeft op de straat. Beide slaapkamers bieden voldoende opbergruimte, net als de extra bergingen in de hal. De adembenemende badkamer met marmerlook tegels en gouden kranen voegt een vleugje luxe toe aan het appartement. De werkruimte, met aansluiting voor was- en droogmachine, leidt naar het terras waar je kunt genieten van rustige momenten.

Het appartement heeft geen gasaansluiting, maar elektriciteit wordt individueel geregeld. Water en verwarming zijn op gemeenschappelijk verbruik.


Huurprijs: €1100/maand - Gemeenschappelijke kosten: €180/maand (incl. provisie voor water en verwarming) -

Huurovereenkomst van 1 jaar.

Interesse? Aarzel niet en neem snel contact op!

Get in touch