Apartment for rent

950€ per month

1 bedroom 90 square meters

Immoweb code : 11367005
Immoweb code : 11367005

Overview

1 bedroom
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het appartement bevindt zich in een pand van 1937 met een geklasseerde gevel, gelegen in de Tentoonstellingswijk, DE modernistische wijk van Antwerpen.
Het is geschikt voor een singel of koppel zonder kinderen.

De tentoonstellingswijk is een rustige woonwijk aan de zuidkant van Antwerpen, ontstaan naar aanleiding van de Wereldtentoonstelling in 1930. Quasi voor de deur is er een bushalte (lijn 22), nabij zijn de haltes van buslijnen 180 en 500. Op het einde van de straat, tegenover Antwerp Expo, is er een tramhalte van lijnen 2 en 6. Op- en afrit van de ring en de A12 zijn vlakbij.
In de straat is er een krantenwinkel, een apotheker, een bakker, een frituur en een restaurant. Achter de hoek is er een superette en nog een apotheker.

Het appartement heeft een living van 36m2 met een zuid georiënteerd terras, een volledig ingerichte keuken (voorzien van elektrische kookplaat, oven, dampkap, koelkast en vaatwasser), een badkamer met inloopdouche, een apart toilet met handenwasser, een slaapkamer en een home office / hobbykamer.
In de keukenzone is er tevens een wasruimte. De keuken geeft eveneens toegang tot het terras.
Alle technische installaties, verwarming, elektriciteit en water, zijn vernieuwd. Het appartement heeft tevens een videofoon.
Vloeren:
-living, parket
-keuken en badkamer, tegelvloer
-slaapkamer, linoleum

Het appartement is op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024.

Get in touch