Apartment for rent

990€ + 60€ per month

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 11368082
Immoweb code : 11368082

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
113 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. 4 Nieuwbouw duplex-appartementen met groot terras, autostaanplaats en fietsenstalplaats
Welkom in deze prachtige duplex-appartementen, gelegen op een steenworp afstand van centrum van Baasrode en handig dicht bij het openbaar vervoer. Deze vier instapklare duplex-appartementen, verdeeld over de eerste en tweede verdieping, bieden u het comfort en de ruimte die u zoekt, met een extra bergzolder op de derde verdieping.
Elk appartement heeft zijn eigen privé ingang en een veilige parkeerplaats achter een elektrische poort. Onder het afdak is er ruimte voor het stallen van twee fietsen, compleet met oplaadpunten die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de meter.
U zult genieten van de warmte die wordt geleverd door de vloerverwarming met behulp van een energiezuinige warmtepomp. Elk appartement is volledig geschilderd en de meeste verlichting is al voorzien (voor de living en keuken kunt u uw eigen verlichting kiezen naar uw smaak).
Met zes zonnepanelen per appartement wordt het grootste deel van uw elektriciteits- en verwarmingskosten gedekt, waardoor u niet alleen kunt genieten van comfortabel wonen, maar ook kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.
Stap binnen in de ruime inkomhal met voldoende ruimte voor een vestiaire, en ontdek vervolgens de grote leefruimte met open keuken op de eerste verdieping. De keuken is uitgerust met alle moderne apparatuur die u nodig heeft, waaronder een dampkap, inductiefornuis, oven, koelkast

Get in touch