Apartment for rent

2 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 10167157
Immoweb code : 10167157

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
EEN BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK DOOR VOLGENDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN: https://mijnhuurprofiel.be/property/cd6fe0

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerd, instapklaar appartement met twee slaapkamers en autostaanplaats? Dan is dit appartement gelegen op de derde verdieping (met lift) in Berchem precies wat u zoekt!

Indeling:
U komt binnen in de centraal gelegen inkomhal (7m²) die toegang geeft tot de twee lichtrijke slaapkamers (17 en 23m²) met aanpalend aan de grootste kamer een polyvalente ruimte.

Vooraan bevindt zich de ruime en gezellige leefruimte (46m²) met sierhaard en een nieuwe, volledig geïnstalleerde keuken (10m²) met een combi oven, inductie kookplaat, vaatwasser, dampkap, koelkast en diepvries.Naast de keuken vindt u een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Centraal is er het gastentoilet, de badkamer met een dubbele wastafel, een toilet en een bad met douchefunctie en de dressing met ingemaakte kasten.

Tot slot beschikt het appartement nog over twee ruime terrassen, een privatieve kelderberging en een autostaanplaats.

De provisiekosten bedragen €100/maand. Deze omvatten: voorschot water, minuterie gemene delen en het onderhoud van de tuin en lift.

Pluspunten:
• Volledig gerenoveerd
• Voorzien van alle comfort
• Groene omgeving
• Onmiddellijk beschikbaar

Is uw interesse gewekt en wenst u dit appartement graag te bezichtigen? Contacteer ons dan snel op het nummer 03 360 85 30.

Get in touch