Apartment for rent

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 11067953
Immoweb code : 11067953

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek de ultieme woonervaring in dit lichtrijke dakappartement, gelegen in het hart van Oud Berchem.
Bij het betreden word je verwelkomd door een inkomhal, die leidt naar de weelderige woon- en leefruimte, prima in te delen met een eetplaats, salon en home office.
Een zee van licht, zon en volume dankzij de hoge plafonds. De grote raampartijen laten de zon binnenstromen en bieden een adembenemend view op het ruim en zonnige terras - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. De open keuken is eigentijds van design en compleet met ingebouwde apparatuur.
De achterkant van het appartement herbergt twee slaapkamers, op warme parketvloeren, en een badkamer voorzien van een verleidelijk ligbad met een douchescherm. De wastafel in het meubel met spiegel, de verlichting en de handige bergkast maken de badkamer compleet.
Verder vind je een apart toilet en een praktische wasplaats, easy.

Het hoogtepunt van comfort wordt verzekerd met de inpandige ondergrondse autostaanplaats, een huisvuilkelder voor naadloze afvalverwerking en een veilige fietsenberging.

Maak je klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen in dit knappe dakappartement te Oud Berchem. Net opgefrist en klaargemaakt voor een frisse start, Van hieruit verover je de stad in stijl!

Gelegen op een ongeëvenaarde locatie die het leven makkelijker maakt. Op wandelafstand van het treinstation van Berchem en vlakbij invalswegen en supermarkt

Get in touch