Apartment for rent

1450€ + 150€ per month

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11288450
Immoweb code : 11288450

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt aan het Van Hombeeckplein met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.

Indeling: inkomhal, twee slaapkamers, badkamer, apart toilet, woonkamer met open keuken en zonnig terras, berging met aansluiting voor wasmachine, kelderberging en autostaanplaats

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de hoogste verdieping van het gebouw. We betreden het appartement in de inkomhal. Op de hoek van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, uitgerust met een combi-oven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap en spoelbak. Gezien het appartement is gelegen op de hoek geniet het appartement van zeer veel lichtinval. Deleefruimte geeft ook toegang tot het ruim en zonnige terras. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met een dubbele lavabo, douche, bad en toilet. Verder is er ook nog een apart toilet aanwezig. Tot slot is er nog een berging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine. Er is ook een kelderberging en autostaanplaats aanwezig.

Extra:
- Vaste kosten: provisie €…/maand (onderhoud gebouw, lift, syndicus en een provisie voor de privé verwarming)
- Elektriciteit en water op eigen meter
- Autostaanplaats verplicht bij te huren aan €100/maand
- Zonnig terras
- Fietsenstalling

P- en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GR

Get in touch