Apartment for rent

1050€ + 75€ per month

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11328012
Immoweb code : 11328012

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 3

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Prachtig 2 slaapkamer appartement met 2 terrassen op uitstekende ligging!
Bij het betreden van de inkomhal valt het oog al snel op de prachtige en kwalitatieve parketvloer, die zo goed als volledig is doorgetrokken doorheen het ganse appartement.
De hal is voorzien van ingebouwde kasten die als vestiaire kunnen dienen, maar ook de aansluiting voor de wasmachine herbergt.
De ruime woonkamer met volledig geïnstalleerde open keuken geniet veel natuurlijk licht dankzij de grote en talrijke raampartijen.
De trendy open keuken is uitgerust met een ingebouwde oven en vaatwasmachine, inductie kookplaat, design dampkap en een mat zwarte gootsteen met dito kraan.
Bovendien is er doorheen het gehele appartement veel aandacht besteed aan de afwerkingsgraad, wat zich onder meer uit in de zwart-wit accenten die terug te vinden zijn in het hele pand.
Ook de badkamer is zeer smaakvol ingericht en past in het geheel. Met een inloopdouche met regenkop, lavabomeubel met opzet-waskom, spiegel met ledverlichting, handdoek droger en mechanische ventilatie, voorziet deze ruimte in alle vereisten van een hedendaagse badkamer.
Beide kamers hebben een mooie oppervlakte en genieten eveneens veel lichtinval.
Zowel aanpalend de keuken alsook aanpalend de kleinere slaapkamer is een terras voorzien
Bovendien beschikt het appartement ook over een privatieve, praktische en vooral droge kelderberging. KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: w

Get in touch