Apartment for rent

790€ + 95€ per month

1 bedroom 67 square meters

Immoweb code : 11359697
Immoweb code : 11359697

Overview

1 bedroom
1 bathroom
67 square meters livable space
Available date : 07/01/2024
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERHUURD - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-huur/boechout-hovesesteenweg-104-bus-2

Dit recent appartement met 1 slaapkamer en garagebox vinden we aan de Hovesesteenweg die Boechout met Hove verbindt. Het is gelegen vlakbij allerhande winkels, horeca en openbaar vervoer. Daarnaast is het appartement zeer energiezuinig (EPC B!).

Met de lift of de trap bereiken we de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw. Via de inkomdeur betreden we het appartement in de lichtrijke leefruimte. De open keuken is voorzien van de nodige ingebouwde toestellen (kookplaat en dampkap, oven, vaatwas, koelkast). De zithoek heeft toegang tot het ruim en zonnig terras met uitzicht op groen.

De slaapkamer is ruim met voldoende plek voor een tweepersoonsbed en grote kledingkast. De badkamer beschikt over een douche, lavabo, toilet en aansluiting voor was- en droogmachine.

Op het gelijkvloers is er een bijhorende private berging ter beschikking. Ten slotte is er nog een handige garagebox, voorzien van elektriciteit.

De maandelijkse provisie bedraagt €95, inbegrepen: onderhoud van de lift, poetsen gemene delen, onderhoud tuin, elektriciteit gemene delen,... Beschikbaar vanaf 01/07/2024.

Get in touch