Apartment for rent

2 bedrooms

Immoweb code : 11129542
Immoweb code : 11129542

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, waar luxe en comfort samenkomen voor een ongeëvenaarde woondynamiek. Dit ruime appartement biedt twee stijlvolle slaapkamers en twee verfijnde badkamers, perfect ontworpen voor modern wonen.

Met een focus op hoogwaardige afwerkingen en doordachte details, is dit appartement een toonbeeld van elegantie. De keuken is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en een eigentijds ontwerp, waardoor koken een waar genot wordt. De open plattegrond stroomt naadloos over in de woonruimte, die uitnodigt tot ontspanning en entertainment.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is het adembenemende uitzicht op het water. Vanuit de grote ramen geniet u van panoramische vergezichten die rust en sereniteit uitstralen, waardoor elke dag begint en eindigt met een vleugje schoonheid en rust.

Eventueel kan er ook een garagebox (€165) of staanplaats (€100) bijgehuurd worden.

Gelegen in een gewilde buurt, profiteert u van een scala aan voorzieningen en gemakken in de omgeving. Of u nu geniet van een ontspannen wandeling langs de waterkant of zich vermengt met de bruisende sfeer van de stad, dit appartement biedt de perfecte balans tussen rust en levendigheid.

Kortom, dit nieuwbouwappartement belichaamt de essentie van hedendaags wonen, met zijn onberispelijke afwerking, uitstekende voorzieningen en betoverende uitzichten. Maak van dit appartement uw nieuwe thuis en ervaar het beste wat het leven te bieden heeft. Neem vandaag nog

Get in touch