Apartment for rent

925€ + 50€ per month

1 bedroom 75 square meters

Immoweb code : 11411268
Immoweb code : 11411268

Overview

1 bedroom
1 bathroom
75 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig appartement in het historische centrum van Brugge is onlangs gerenoveerd in 2024 en biedt een comfortabele en moderne woonruimte. Met 1 slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 75m² meter, is dit appartement ideaal voor een stel of een individu dat op zoek is naar een gezellige woning in het hart van de stad.

Het appartement heeft een EPC-waarde van 105 en een energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is en de energiekosten laag zullen zijn. De open woonkamer en keuken zijn licht en ruim, en bieden een ideale ruimte om te ontspannen of te entertainen. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte.

De slaapkamer is comfortabel en rustig, ideaal om te ontspannen na een lange dag. De badkamer is modern en stijlvol, met een douche en een wastafel.

Dit appartement is ideaal gelegen in het centrum van Brugge, dicht bij winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Kortom, dit gerenoveerde appartement met 1 slaapkamer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne apparement in het hart van Brugge. Met zijn energiezuinigheid, gunstige ligging en moderne voorzieningen, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf in deze prachtige stad.

Get in touch