Apartment for rent

750€ + 60€ per month

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 8255924

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloers 2-slaapkamerappartement op een prachtige groene ligging te Brugge! Gelegen nabij de Smedestraat, 't Zand en het treinstation van Brugge. Op wandelafstand van het historisch- en winkelcentrum in de dichte omgeving van bars en gezellige restaurantjes. Ontspannen kan ook op de prachtige groene vesten van Brugge!

Gelijkvloers 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 80 m²) bestaande uit een royale inkomhal met mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime vestiaire, woonkamer met open keuken uitgevende aan de voorzijde van het gebouw. Open leefkeuken afgewerkt met een duurzame onderhoudsvriendelijke laminaten werkblad (fineerafwerking) en voorzien van volgende toestellen van het kwaliteitsmerk Siemens: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser en combi-oven. Woonkamer afgewerkt met een prachtig keramische parket die uiterst onderhoudsvriendelijk is. Domotica voorzien (verlichting en videofonie)
Aansluitend handige berging voorzien. Ruime badkamer aanwezig waar een grote inloopdouche met glazen wand teruggevonden kan worden en lavabomeubel met verwarmde spiegels (vochtwerend). Handdoekdroger aanwezig. 2 slaapkamers achteraan uitgevende (tevens voorzien van een keramisch parket) op een ingesloten binnentuintje/patio (ca. 5 m²). Ledverlichting voorzien.
Half hoge gordijnen om inkijk te vermijden (aan de voorzijde) worden voorzien door de eigenaars!

Gelegen in een volledig gerenoveerde vernieuwbouwproject die uiterst grondig aangep

Get in touch